ΑΕΚ: Γκάφα ολκής παραλίγο να στοιχίσει μισό εκατομμύριο

ΑΕΚ: Γκάφα ολκής παραλίγο να στοιχίσει μισό εκατομμύριο

Επιτήδειοι ξεγέλασαν τους «κιτρινόμαυρους» και πήγαν να εισπράξουν τη δεύτερη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία, αντί για τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ!

Γκάφα ολκής από εργαζόμενο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, παραλίγο να στοιχίσει ακριβά… Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Live Sport, το σφάλμα θα κόστιζε περισσότερες από 500.000 ευρώ…

Το δημοσίευμα αναφέρει πως πριν λίγες μέρες, η ΠΑΕ έλαβε ένα email το οποίο έγραφε πως η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, από τη οποία αποκτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, επιθυμούσε να εισπράξει τη δεύτερη δόση για τη μεταγραφή, ύψους 550.000 ευρώ σε διαφορετικό τραπεζικό λογαριασμό από εκείνον που είχε πληρωθεί η πρώτη δόση.

Οι άνθρωποι οι οποίοι διαχειρίστηκαν το email δεν επικοινώνησαν με τους Ισραηλινούς, για να τσεκάρουν την αυθεντικότητα του ηλεκτρονικού μηνύματος. Απλώς μεταβίβασαν τα λεφτά στον νέο αριθμό λογαριασμού και δεν αντιλήφθηκαν πως έπεσαν θύματα απάτης!

Η πλεκτάνη έγινε αντιληπτή μόνο όταν η διοίκηση της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ επικοινώνησε με την Ένωση και ενημέρωσε πως δεν έλαβε τα λεφτά!

Τότε σήμανε συναγερμός στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία κινητοποίησε τις αρμόδιες αρχές για να ανακτήσει το ποσό. Μετά από καταγγελία και εισαγγελική παρέμβαση, το έμβασμα μπλοκαρίστηκε διατραπεζικά και ένα λάθος άνω των 500.000 ευρώ αποφεύχθηκε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν έξαλλος με την αμέλεια στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ