Ουσεϊνού Μπα έως το 2024 και επίσημα στον Ολυμπιακό

Ουσεϊνού Μπα έως το 2024 και επίσημα στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την επέκταση του συμβολαίου του Ουσεϊνού Μπα έως το καλοκαίρι του 2024, συνεχίζοντας το τσουνάμι των ανανεώσεων.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ανακοινώνει τις κινήσεις του μέλλοντός του. Αυτή τη φορά πήρε σειρά η ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του Ουσεϊμού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός επέκτεινε το συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2024, κερδίζοντας και μια γενναία αύξηση στις ετήσιες απολαβές του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουσεϊνού Μπα. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς άσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ουσεϊνού Μπα το καλοκαίρι του 2019 άφησε την Αζαξιό Γκαλεζέκ και εντάχθηκε στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη συλλογή τίτλων αμέσως, καθώς την πρώτη του σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέσα από τις εμφανίσεις του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «κέρδισε» την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Ο Μπα αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» που ανακάλυψε το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ εντάχθηκε στο ρόστερ των πρωταθλητών το καλοκαίρι του 2019, από την Γκαζελέκ Αζαξιό, ομάδα που την ίδια σεζόν υποβιβάστηκε στην 3η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει συνολικά 48 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ με τις εμφανίσεις του στους Ερυθρόλευκους, κατάφερε να κερδίσει τη μόνιμη θέση του στην εθνική ομάδα της χώρας του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ