Ατρόμητος – Ολυμπιακός : «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν μας άξιζε η ισοπαλία» ανέφερε ο Ουάρντα

Ατρόμητος – Ολυμπιακός : «Είμαστε απογοητευμένοι, δεν μας άξιζε η ισοπαλία» ανέφερε ο Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ατρόμητου, ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό και δήλωσε απογοητευμένος που δεν πήραν τη νίκη και μάλιστα με μεγάλο σκορ.

Ο Αμρ Ουάρντα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες του γηπέδου με εντυπωσιακές ενέργειες και την ασίστ του 1-0 στον Βασιλακάκη Όμως κατά τη προσφιλή του συνήθεια ήταν και πρώτος στους καυγάδες.

Δείτε τι ανέφερε ο Ουάρντα στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στη σεζόν, δεν αξίζαμε την ισοπαλία, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αξίζαμε τη νίκη και με μεγαλύτερο σκορ. Σήμερα έδωσα δύο ασίστ, στο Καραϊσκάκη κερδίσαμε, σήμερα πήραμε ισοπαλία, οπότε όλα καλά.

Ο Ατρόμητος είναι οικογένεια. Παίζουμε σαν οικογένεια, θέλουμε να κερδίζουμε, έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Το να παίζεις στο Καραϊσκάκη είναι πολύ δύσκολο, προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τη νίκη. Τώρα στο Περιστέρι, η ομάδα δείχνει βελτίωση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, ο κόσμος είναι χαρούμενος γιατί η ομάδα παίρνει αποτελέσματα και το χαιρόμαστε και εμείς. Αξίζαμε τη νίκη σήμερα, στο τέλος ο Ολυμπιακός πήρε τον ένα βαθμό οπότε αυτοί θα πρέπει να είναι χαρούμενοι».

Σχετικά με την ένταση ανάμεσα σε εκείνον και οπαδούς του Ολυμπιακού είπε τα ακόλουθα: «Μερικοί οπαδοί είπαν κάποια άσχημα πράγματα για την οικογένειά μου, σέβομαι απόλυτα τον Ολυμπιακό, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πάντα στο τέλος αγωνίζομαι για την ομάδα μου και στο γήπεδο δεν προκαλώ.

Σήμερα το ματς ήταν ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο. Γιατί να συζητάμε για τον ΠΑΟΚ; Σήμερα μιλάμε για τον Ατρόμητο, όχι για τον ΠΑΟΚ. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνέβη αυτό. Μερικοί φίλαθλοι ήταν απογοητευμένοι που δεν αγωνίστηκα στο κύπελλο, τώρα είμαι στον Ατρόμητο, αγωνίζομαι για τον Ατρόμητο, δεν μένω στη Θεσσαλονίκη, με σέβονται εδώ, με πληρώνουν εδώ και αυτό για μένα είναι το σημαντικό. Σε αυτή τη σεζόν είμαστε αρκετά καλοί, χάσαμε κάποιους πόντους, είμαστε στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ