Ατρόμητος – Ολυμπιακός : Η κριτική της ομάδας του Περιστερίου

Ατρόμητος – Ολυμπιακός : Η κριτική της ομάδας του Περιστερίου

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Περιστερίου, μετά το 2-2 με τον Ολυμπιακό.

Γιαννιώτης: Ηταν σωστός στις περισσότερες επεμβάσεις του, έστω κι αν ο Ολυμπιακός δεν δημιούργησε πολλές κλασικές ευκαιρίες, βεβαίως φέρει ευθύνη στο γκολ του Μάριν, καθώς μιλάμε για σουτ έξω από την περιοχή. Από την άλλη όμως απέκρουσε το πέναλτι του Τζούρτζεβιτς στο 90’, ενώ δεν φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, καθώς η άμυνα του δεν κατάφερε να απομακρύνει πριν ο Χατζισαφί πάρει το ριμπάουντ και σκοράρει.

Κιβρακίδης: Κράτησε τη θέση του σωστά, καλύπτοντας ιδανικά το δεξί άκρο της άμυνας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Ντιγκινί να… οργώνει μπροστά.

Καρασαλίδης: Ηταν ουσιαστικός και σταθερός, έχοντας πολύτιμη συμβολή στα ελάχιστα κενά που βρήκε στα μετόπισθεν του Ατρόμητου ο Ολυμπιακός.

Χατζηϊσαΐας: Πολύ καλός στο μεγαλύτερο μέρος, με καίριες επεμβάσεις σε στιγμές που ο Ολυμπιακός επιχειρούσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Εξελίχθηκε σε μοιραίο ωστόσο, καθώς στο 89’, ήταν ο παίκτης στον οποίο σφυρίχθηκε το πέναλτι πάνω στον Ζιλέ.

Γιαννούλης: Ηταν από τους διακριθέντες της ομάδας του, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ηταν κινητικός, έβγαλε μερικές «ξυραφένιες» σέντρες που αναστάτωσαν της ερυθρόλευκη άμυνα και φυσικά είχε το δοκάρι στο 7ο λεπτό, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Μάντσον: Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε πολύτιμη συμβολή στην καλή κυκλοφορία της ομάδας του, κερδίζοντας πολλές μάχες στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Σάκιτς: Ο Αυστριακός αμυντικός μέσος ήταν θετικός και βοήθησε στην καλή μεσοαμυντική παρουσία των γηπεδούχων στο μεγαλύτερο μέρος. Συνέβαλε στο να μην φτάνει εύκολα η μπάλα στην επιθετική γραμμή των Πειραιωτών.

Βασιλακάκης: Μετά τον Ουάρντα, ο δεύτερο καλύτερος του Ατρόμητου στο αποψινό ματς. Ηταν μέσα στις περισσότερες κλασικές φάσεις της ομάδας του, εξέθεσε την άμυνα του Ολυμπιακού στις στημένες φάσεις και βεβαίως ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής. Δικαιώς αποθεώθηκε κατά την αλλαγή του στο 89’.

Ντιγκινί: Εξαιρετικός σε όλο το ματς, έκανε άνω κάτω τον Ολυμπιακό με την εξαιρετική κινητικότητα του όχι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Δημιουργούσε για τους άλλους, απειλούσε ο ίδιος, και τελικά σκόραρε στο 66ο λεπτό με ωραίο σουτ, αφού προηγουμένως άδειασε τον Μποτία.

Ουάρντα: Ο κορυφαίος του γηπέδου. Έκανε ό,τι ήθελε από την αριστερή πλευρά, όντας ο «κινητήριος μοχλός» του Ατρόμητου. Ηταν αδύνατο να τον σταματήσει η άμυνα του Ολυμπιακού στην οποία προκαλούσε συνεχώς ρήγματα.

Ντάουντα: Ηταν μέσα σε πολλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του, καθώς οι συμπαίκτες του τον τροφοδότησαν αρκετά. Ωστόσο του έλειψε το γκολ, καθώς η τελική του προσπάθεια δεν ήταν η απαιτούμενη.

Κωτσόπουλος: Πέρασε στο ματς στο 86΄ αντί του Ντάουντα και, συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί. Δέχθηκε μια κίτρινη δύο λεπτά αργότερα.
Ουμπίδες: Μπήκε στο 89’ στη θέση του Βασιλακάκη και δεν μπορεί να κριθεί.

Στρούγγης: Αυτή για τον 20χρονο αμυντικό ήταν η 3η του συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Πέρασε αντί του επιθετικογενούς Ουάρντ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ