Μολό : «Είμαστε… πεινασμένοι για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μολό : «Είμαστε… πεινασμένοι για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Γιοάν Μολό δήλωσε ότι άπαντες στον Παναθηναϊκό είναι... πεινασμένοι για τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό (14/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιόαν Μολό να δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του είναι… πεινασμένοι για τη νίκη.

Παράλληλα, ο 31χρονος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που κάνει από τη στιγμή που επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τις κραυγές μετά τον παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Είμαι και εγώ φίλαθλος της ομάδας, ζω τον αγώνα στο 100% και είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει μόνο τη νίκη μπροστά του. Βέβαια δεν ήταν εύκολο γι’ αυτό και οι κραυγές μου»

Για την πρώτη μεγάλη στιγμή του στον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Συμμετείχα σε πολλά ντέρμπι και από πολύ μικρό με έβαζαν για να κάνω την διαφορά. Νομίζω ότι είμαι άνθρωπος που έχει προσωπικότητα. Όταν μερικοί με αμφισβητούν δείχνω την προσωπικότητα μου και τι μπορώ να κάνω σε τέτοιους αγώνες»

Αν βγήκε πιο δυνατός από αυτήν την αμφισβήτηση:

«Καταρχήν θεωρώ ότι αυτά που κάνω σήμερα τα αξίζω. Όμως νομίζω πως η κατάσταση μου είναι ακόμα εύθραυστη. Άρα σε κάθε αγώνα καλούμε να επιβεβαιώσω, όλα τα θετικά που σκέφτονται οι άνθρωποι για εμένα. Από την άλλη πλευρά το να συμμετέχω και εγώ στους αγώνες με αυτήν την ομάδα, αποτελεί τιμή για εμένα και όπως είπαμε, είμαστε όλοι μια ομάδα και υπερασπίζομαι αυτόν τον σύλλογο, όπως υπερασπίζομαι τους γονείς μου. Ενδεχομένως μερικές φορές να έχω κάποια ένταση, έναν εκνευρισμό, αλλά το κάνω γιατί δεν θέλω να κάνω λάθη. Μου βγαίνει γιατί έρχομαι από τόσο μακριά και δεν έχω χρόνο να χάσω, χωρίς αποτέλεσμα. Άρα ο στόχος μου είναι η σκληρή δουλειά καθημερινά.»

Για το ντέρμπι της Κυριακής (14/2) απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι στο πρώτο αγώνα ήμασταν ντροπαλοί και έτσι αισθάνθηκα κάποιες αμφιβολίες, μια αμφισβήτηση. Σήμερα ώμος είμαστε ψυχολογικά μια τελείως διαφορετική ομάδα, είμαστε μια ομάδα που πεινάει και θέλει να κερδίσει και είμαστε μια δεδομένη ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ