Επίσημο : Στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης μέχρι και το 2024

Επίσημο : Στον Ολυμπιακό ο Τζολάκης μέχρι και το 2024

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο λιμάνι μέχρι το 2024 και ο Τζολάκης!

Μετά τους Ελ Αραμπί, Σεμέδο, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπα, Καμαρά, Μασούρα, Ανδρούτσο και Σισέ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο ως και το καλοκαίρι του 2024, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν τη συμφωνία.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 4/3/2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Το νέο συμβόλαιο του 20χρονου τερματοφύλακα θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Το 2018 ήρθε στον Ολυμπιακό και μετά από μία σεζόν με την Ακαδημία, άρχισε πέρυσι να υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς στην πρώτη ομάδα. Ο γεννημένος στις 8/11/2002 στα Χανιά, Κρητικός, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ στις 4/3/2020 ενώ στο παλμαρέ του έχει ήδη ένα νταμπλ. Ήταν βασικός στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ