Βασιλακάκης : «Μας αφήνει πικρή γεύση»

Βασιλακάκης : «Μας αφήνει πικρή γεύση»

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ατρόμητου, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό 2-2.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που ήταν από τους κορυφαίους του Ατρόμητου στο 2-2 με τον Ολυμπιακός, τόνισε μετά το ματς ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί την ομάδα του Περιστερίου.

«Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει δει το κοινό. Και το δικό μας, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα εφέτος. Νομίζω ήταν ένα απολαυστικό ματς με πολλές ευκαιρίες, η αλήθεια είναι μας αφήνει λίγο μια πικρή γεύση το αποτέλεσμα γιατί δεχθήκαμε ένα περίεργο γκολ στις τελευταίες φάσεις του αγώνα», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA.

Και συνέχισε.  «Νομίζω ήμασταν πολύ καλοί, έπρεπε να βάλουμε άλλο ένα γκολ μετά το 2-1 ή μετά το 1-0, είχαμε φάσεις πολλές. Ήταν ένα ματς που το ευχαριστήθηκα κι εγώ προσωπικά κι οι συμπαίκτες μου κι ο κόσμος, ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, το ότι δεν ήρθε το αποτέλεσμα, εντάξει ήταν με τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη ομάδα σε ό,τι κατάσταση και να βρίσκεται. Εμείς κοιτάμε, όπως είπα, ταπεινά και στο παρελθόν ό,τι καλύτερο πάρουμε, όσο ψηλότερα φτάσουμε, είναι επιτυχία για μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ