ΑΕΛ – ΑΕΚ 17:15 Live Streaming

ΑΕΛ – ΑΕΚ 17:15 Live Streaming

ΑΕΛ - ΑΕΚ αν το... επιτρέψει ο καιρός.

ΑΕΛ – ΑΕΚ 17:15 Live Streaming: Στη Λάρισα είναι η ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League 1. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται, στο πρωτάθλημα, από μία κακή εμφάνιση και ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Άρη με 2-0. Παράλληλα μεσοβδόμαδα αγωνίστηκαν με το Βόλο, επίσης στο ΟΑΚΑ, και νίκησαν με 4-2 σε ένα ματς στο οποίο έμειναν πίσω αρχικά με 0-1. Από την πλευρά της η ΑΕΛ έρχεται από μία αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε. Διότι ήταν το ματς το οποίο αναβλήθηκε, με τη Λαμία, εκτός έδρας. Η ΑΕΛ είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος και ψάχνει βαθμούς για να ξεκολλήσει από εκεί. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει για να μπορέσει να ανέβει και πάλι στη δεύτερη θέση, την οποία και έχασε μετά την ήττα που γνώρισε από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, έχει να αντιμετωπίσει απουσίες για το ματς στη Λάρισα. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίες Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, αλλά και ο τιμωρημένος Κρστίτσιτς. Αντιθέτως, ο Μπακάκης επέστρεψε στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε τη θλάση πρώτου βαθμού που είχε υποστεί στους οπίσθιους μηριαίους. Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Τσιντώντας, Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σαρδέλης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέϊρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

Απουσίες έχει να αντιμετωπίσει και ο προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα. Δεν υπολογίζει τον τραυματία Πινακά και τους τιμωρημένους Μιχαήλ, Ντουρμισάι. Στην αποστολή της ΑΕΛ βρίσκονται οι Μπάγιτς, Νάγκι, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Ηλιάδης, Νούνιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Στίεφλερ, Ακούνια, Μπεν Χατίρα και Μουκαντζό.

ΑΕΛ – ΑΕΚ 17:15 Live Streaming | Χιμένεθ: «Δεν θα είναι εύκολο…»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μιλώντας στη NOVA για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θα είναι εύκολο. Οι κλιματολογικές συνθήκες δεν θα βοηθήσουν για να υπάρχει θέαμα. Επίσης δεν ξέρουμε τι ομάδα θα κατεβάσει η ΑΕΛ γιατί έχουν κάνει πολλές μεταγραφές. Το καλύτερο από όλα είναι να μπούμε όπως πρέπει χωρίς δικαιολογίες».

ΑΕΛ – ΑΕΚ 17:15 Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ