Οριστικό : Αναβολή στο ΑΕΛ – ΑΕΚ

Οριστικό : Αναβολή στο ΑΕΛ – ΑΕΚ

Ο διαιτητής ενημέρωσε τις δυο ομάδες ότι δε θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αλκαζάρ.

Η «Μήδεια» οδήγησε σε αναβολή το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο Αλκαζάρ.

Η σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει (και) τη Λάρισα, δεν άφησε ανεπηρέαστη ούτε την αναμέτρηση της Ένωσης με την ομάδα του Φέστα.

Αυτή την ώρα συντάσσεται το φύλλο αγώνα στα αποδυτήρια του διαιτητή, ο οποίος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο του Αλκαζάρ, ενημερώνοντας τις δυο ομάδες ότι το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί σήμερα (14/2).

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα, με τον Γκορτσίλα να αποφασίζει την αναβολή του.

Οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν κανονικά στο Αλκαζάρ, με τον Βασίλη Δημητριάδη να εκφράζει τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον διαιτητή της αναμέτρησης, Ευστάθιο Γκορτσίλα.

«Εμείς το πρωί στη σύσκεψη ακούσαμε από τον υπεύθυνο του γηπέδου ότι ‘το γήπεδο δεν γινόταν να καθαριστεί ούτε για σήμερα ούτε για αύριο γιατί υπάρχει κίνδυνος να καταστραφεί ο αγωνιστικός χώρος’. Έτσι φύγαμε από τη σύσκεψη. Στη συνέχεια βγήκε μια ανακοίνωση από τη Λάρισα σύμφωνα με την οποία εγγυάται ότι το γήπεδο αύριο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας. Και το εύλογο ερώτημα που θέλουμε να καταθέσουμε και να καταγραφεί είναι ‘’πώς η Λάρισα εγγυάται για αύριο αυτό που δεν έκανε σήμερα;’’ Θέλουμε να καταγραφεί αυτό το ερώτημα μας. Η ΑΕΚ και σήμερα ήρθε για να παίξει και φυσικά αύριο επιθυμεί να γίνει ο αγώνας»

Για λογαριασμό των «βυσσινί», ο κ. Χριστακόπουλος τόνισε: «Με βάση τις καιρικές συνθήκες και τα όσα έχει εγγυηθεί τελικά ο υπεύθυνος του χλοοτάπητα, το γήπεδο γι’ αύριο είναι πολύ πιθανό και εκτιμάται πως θα είναι εντάξει». Συμπλήρωσε πως το χιόνι έχει ήδη αρχίσει να λιώνει κι ότι πλέον έχουν εγγύηση πως το γήπεδο θα είναι εντάξει. 

Να σημειώσουμε, πως το φύλλο αγώνα θα κλείσει και βάσει του ΚΑΠ ο αγώνας πάει για αύριο την ίδια ώρα. Φυσικά, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν από τη Λίγκα και την αυριανή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ