Δημητριάδης : «Η ΑΕΛ μας εγγυήθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο» (vid)

Δημητριάδης : «Η ΑΕΛ μας εγγυήθηκε ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο» (vid)

Ο Βασίλης Δημητριάδης σχολίασε την αναβολή του ΑΕΛ-ΑΕΚ τονίζοντας πως οι γηπεδούχοι εγγυήθηκαν ότι το ματς θα γίνει αύριο ωστόσο εξέφρασε τις απορίες του για τους λόγους που δεν έγιναν ενέργειες να καθαριστεί σήμερα ο αγωνιστικός χώρος.

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Βασίλης Δημητριάδης μετά την αναβολή του αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ και τόνισε πως οι γηπεδούχοι εγγυήθηκαν ότι το ματς θα γίνει αύριο την ίδια ώρα. Παράλληλα εξέφρασε και κάποιες απορίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το παιχνίδι αναβλήθηκε για αύριο την ίδια ώρα όπως ορίζει ο ΚΑΠ. Η ΑΕΚ ήρθε για να αγωνιστεί σήμερα. Ήρθε στη σύσκεψη όπως ορίζει ο κανονισμός. Οι άνθρωποι της Λάρισας μας είπαν ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει και πως δεν μπορούν να καθαρίσουν το γήπεδο ούτε σήμερα ούτε αύριο. Εμείς ήρθαμε να αγωνιστούμε. Διαβάσαμε μια ανακοίνωση της Λάρισας που εγγυάται ότι αύριο την ίδια μέρα και ώρα μπορεί να γίνει το παιχνίδι κανονικά με οποιοδήποτε κόστος.

Η απορία μας η εύλογη και αυτό είπαμε και στον παρατηρητή και στον διαιτητή είναι «πως εγγυάται η Λάρισα ότι αύριο θα γίνει το παιχνίδι και δεν εγγυήθηκε να το καθαρίσει από σήμερα ή από χθες το βράδυ;». Μπορεί να το καθαρίσει αύριο και να γίνει κανονικά το ματς και δεν μπορούσε από σήμερα; Αυτή είναι η απορία μας, την είπαμε στον παρατηρητή και στον διαιτητή και θα έρθουμε αύριο να αγωνιστούμε όπως ορίζει ο ΚΑΠ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ