Ρέαμπτσιουκ : «Είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, αλλά…»

Ρέαμπτσιουκ : «Είχαμε τον έλεγχο και τις ευκαιρίες, αλλά…»

Ο Μολδαβός μπακ μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν οι Ερυθρόλευκοι.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού στάθηκε ο Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, μετά την ήττα των Πειραιωτών από τον Παναθηναϊκό με 2-1, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, είχαμε τις ευκαιρίες, όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μολδαβός μπακ των πρωταθλητών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αποδιοργανωθήκαμε από το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κυνηγήσαμε το παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες να το κάνουμε όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είχαμε 68% κατοχή της μπάλας και θεωρώ ότι αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δεν θα δεχτεί με κανένα τρόπο καμία ήττα και ειδικά αυτή. Όμως είμαστε μια ομάδα με δυνατό πνεύμα, θα φανούμε δυνατοί και θα το ξεπεράσουμε».

Για το αν είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αϊντχόφεν για το Europa League. «Όχι, δεν μας επηρέασε το ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί. Γνωρίζαμε την αξία αυτού του παιχνιδιού και ήμασταν συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ