Νινούα : «Στην Ελλάδα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα»

Νινούα : «Στην Ελλάδα όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα»

Ο Νίκα Νινούα μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι όλα τα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολα.

Ο Νίκα Νινούα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθαρίζοντας πως όλα τα παιχνίδια στη Superleague έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Ακόμα, ο μέσος του Δικεφάλου του βορρά μίλησε για τις εκτελέσεις φάουλ που κάνει, τονίζοντας ότι λατρεύει τον Αντρέα Πίρλο και πως θέλει να παίζει όπως εκείνος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova: 

«Νιώθω πολύ καλά δεδομένου ότι οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι. Έχω την αίσθηση πως βρίσκομαι σε μια οικογένεια κι αυτό είνα αποτέλεσμα της συμπεριφοράς των ανθρώπων που έχω γύρω μου στην ομάδα, με αποτέλεσμα να νιώθω σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου».

– Πώς αποφάσισες να πεις «ναι» στην πρόταση των ανθρώπων του «Δικεφάλου» και ποιούς στόχους έθεσες ερχόμενος στην Τούμπα;

«Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ και στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Πληροφορήθηκα κι έμαθα την ιστορία της ομάδας και σε συνδυασμό με την πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει, ο συνδυασμός όλων αυτών με έφερε εδώ».

– Κάθε αρχή και δύσκολη, ειδικά για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή όπως εσύ με μεγάλο ανταγωνισμό στη θέση που αγωνίζεσαι. Τον Ιανουάριο μάλιστα έφτασες πολύ κοντά στο να συνεχίσεις ως δανεικός στην Κύπρο. Βγήκες πιο δυνατός από όλο αυτό και τί στόχους έθεσες σε προσωπικό επίπεδο;

«Ναι ισχύει. Ωστόσο μου ήταν σχετικά εύκολο ν’ ανταποκριθώ στα ‘θέλω’ της ομάδας. Πιστεύω στις δυνατότητές μου κι εξ αρχής θεώρησα πως μπορώ να τα καταφέρω. Μετά την προσαρμογή μου πλέον προπονούμαι ακόμη πιο δυνατά αλλά νομίζω πως για την επόμενη σεζόν θα είμαι ακόμη πιο έτοιμος».

– Στο χρόνο που έχεις αγωνιστεί έχεις δείξει μια ζηλευτή ικανότητα στην εκτέλεση των στατικών φάσεων με σημείο αναφοράς το εκπληκτικό και σημαντικό γκολ που πέτυχες στο Αγρίνιο. Υπάρχει ποδοσφαιριστής πρότυπο πίσω από όλο αυτό;

«Αγαπώ τον Πίρλο και θέλω να παίζω σαν κι αυτόν»

– Ποιές οι σκέψεις σου για το ματς με τον ΠΑΣ;

«Εδώ στην Ελλάδα κάθε ματς είναι δύσκολο. Όλοι μάχονται και τα δίνουν όλα. Θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αγώνας αλλά όλοι μας θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να νικήσουμε».

– Η άποψή σου για την ομάδα των Ιωαννίνων;

«Δεν είναι ούτε πολύ αδύναμοι, ούτε πολύ δυνατοί. Είναι μια ομάδα με συγκεκριμένες αρετές που χρεάζεται προσοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ