Η προσφυγή του Γουακάσο

Η προσφυγή του Γουακάσο

Πώς αποχώρησε ο Γκανέζος από τον Παναθηναϊκό, ενώ τώρα φαίνεται να μην υπολογίζεται από την Αλαβές.

Μουμπάρακ Γουακάσο. Ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος γαλήνη και ψυχική ηρεμία πρέπει να έχει μόνο όταν παίζει στο σπίτι με τα παιδιά του. Στον αγωνιστικό χώρο είναι ένας ταύρος. Διαβάσαμε τα ξεσπάσματά του στον ισπανικό Τύπο επειδή έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Αλαβές με τη Βιγιαρεάλ και θυμηθήκαμε πως έφυγε…

Αρκετός κόσμος αναρωτήθηκε πως γίνεται να μένει ελεύθερος ένας ποιοτικός παίκτης, ένας διεθνής Γκανέζος χωρίς ο Παναθηναϊκός να διεκδικεί χρήματα. Σωστό. Αλλά οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι ο Γουακάσο είχε κάνει προσφυγή στη ΦΙΦΑ. Διεκδικούσε στις αρχές του καλοκαιριού από τον Παναθηναϊκό σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ!

Οι «πράσινοι» με ενέργειες του πρώην πλέον τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου και διάφορων ακόμα μεσολαβητών, βρήκαν άκρη με τον μάνατζερ του Γουακάσο, τον Φεντερίκο Παστορέλο. Το… κοστούμι κόστισε τελικά περίπου 250.000-300.000 ευρώ. Κι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος όπως επιθυμούσε. Δεν είχε σκοπό να κυνηγήσει μη δεδουλευμένα, αφού με το που ήρθε ο Ουζουνίδης κίνησε αντάρτικο στα αποδυτήρια για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και ήθελε να φύγει. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, δεν ήταν σε θέση να κερδίσει, παρά μόνο να γλιτώσει… Όπως συνέβη και με πολλούς άλλους παίκτες στη συνέχεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ