ΑΕΚ : Εκτός Κονέ και Λόπες, ατομικό ο Βράνιες

ΑΕΚ : Εκτός Κονέ και Λόπες, ατομικό ο Βράνιες

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την Ντιναμό Κιέβου.

Με δύο δεδομένες απουσίες αλλά και μία… αμφιβολία ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ που υπέστη θλάση στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο υποβλήθηκε σε πρόγραμμα θεραπείας, όπως και ο Έλντερ Λόπες, που επίσης δεν προλαβαίνει το ματς του Europa League.

Αμφότεροι είναι εκτός μάχης για το παιχνίδι της Πέμπτης με την ουκρανική ομάδα, ενώ πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και με τον Ογκνιέν Βράνιες. Καθώς ο Βόσνιος στόπερ προπονήθηκε σήμερα ατομικά και όχι με την υπόλοιπη ομάδα. Η περίπτωσή του πάντως δεν δείχνει να εμπνέει ιδιαίτερα ανησυχία, ωστόσο θα φανεί αύριο αν όντως τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα χαλάρωσης και αποφόρτισης ενώ όλοι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ των οποίων και ο Ούρος Τσόσιτς που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και θα δώσει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να βρει ρυθμό και να είναι έστω στην αποστολή του πρώτου παιχνιδιού για την φάση των 32 του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ