Αθανασιάδης : «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας» (vid)

Αθανασιάδης : «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας» (vid)

Ο Γιώργος Αθανασιάδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νίκη της ΑΕΚ στη Λάρισα, αλλά και τη μεγάλη απόκρουση που έκανε στο πέναλτι του Μουκαντζό.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης, μετά το 4-2 επί της ΑΕΛ μίλησε για το πέναλτι που απέκρουσε, τα λάθη της ομάδας αλλά και την αγκαλιά στον Μουκαντζό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Με το σκορ στο 0-2 βάλαμε τη Λάρισα στο παιχνίδι από το πουθενά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πέναλτι αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ».

Για τη φάση του πέναλτι: «Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αντιδράσω σωστά. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση, μου είπε να περιμένω και έπεσα σωστά».

Για την αγκαλιά στον Μουκαντζό: «Είναι δύσκολη στιγμή και στην ίδια μπορεί να βρεθώ και εγώ κάποια στιγμή. Πρέπει να είναι δυνατός και να συνεχίσει».

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΛ μπήκε στο ματς: «Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες. Όλοι φταίμε. Ίσως χαλαρώσαμε μετά το 0-2, αλλά δεν πρέπει. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ