Ζίβκοβιτς : «Να μείνουμε ενωμένοι»

Ζίβκοβιτς : «Να μείνουμε ενωμένοι»

Ο Σέρβος μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Αντριγια Ζίβκοβιτς μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι και πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ο αντίπαλος μας είναι καλή ομάδα, ο καιρός δε βοηθά. Οπότε είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη σήμερα».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα αφού σκοράρει: «Δεν ξέρω ακριβώς για ποιο λόγο συμβαίνει αυτή η διαφοροποίηση. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα, πήραμε τη νίκη σήμερα και πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν το ρυθμό».

Για τα ατομικά λάθη που έκανε ο ΠΑΟΚ και τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η συνέχεια θα είναι δύσκολη. Θα προσπαθήσουμε στα παιχνιδια που απομένουν να συνεχίζουμε να παίζουμε όπως παίξαμε σήμερα και να παίρνουμε τους βαθμούς που πρέπει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ