Μεντχάτ Ουάρντα : «Ο Αμρ έχει αλλάξει»

Μεντχάτ Ουάρντα : «Ο Αμρ έχει αλλάξει»

Ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μεντχάτ, δήλωσε πως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι ήρεμος πλέον και νιώθει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από την ομάδα.

Ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μεντχάτ, μιλώντας στο «Metropolis», δήλωσε πως ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει αλλάξει, είναι πλέον ήρεμος και νιώθει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από την ομάδα, τονίζοντας ότι του αρέσει η συνεργασία του με τον Πάμπλο Γκαρσία.

«Είμαι χαρούμενος, βλέπω όλα τα παιχνίδια. Παίζει πολύ καλά και νομίζω έχει αλλάξει κάτι και στον Αμρ και στο ΠΑΟΚ. Του αρέσει πολύ η συνεργασία με αυτόν τον προπονητή. Εκτιμώ ότι το πρόβλημα ήταν στον προπονητή.

Ο Αμρ ήταν καλός και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, στην Αλ Αχλί, από τα 8 μέχρι τα 12 και μετά του είπα πρέπει να επιλέξεις τι θες να κάνεις. Εγώ του είπα να διαλέξει το μπάσκετ, αλλά αυτός ήθελε ποδόσφαιρο. Υπήρξαν στιγμές που πήγαινε ο προπονητής του μπάσκετ της Αλ Αχλί και έλεγε στον προπονητή του ποδοσφαίρου ‘δώστον μας για λίγο να βοηθήσει και θα ξαναγυρίσει.

«Βλέπω ότι τώρα είναι ήρεμος και νιώθει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από την ομάδα. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι στόχοι του, ξέρω ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Όλοι εδώ υποστηρίζουμε την ομάδα», ανέφερε ο πατέρας του Αιγύπτιου άσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ