Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Μπέος!

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Αχιλλέας Μπέος!

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μίλησε για τον Δουβίκα και όχι μόνο. Συνάντηση και με τους Βρύζα, Διαμαντόπουλο.

Δεν είναι μυστικό. Ο Αχιλλέας Μπέος έχει άριστες σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Και δεν είναι μυστικό επίσης ότι ο Αχιλλέας Μπέος θέλει να κάνει δουλειές με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Ή ακόμη πιο ιδανικά, να δουλέψει για λογαριασμό του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με επίσημη μορφή. Να αναλάβει να «τρέξει» τον Δικέφαλο του Βορρά, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος (και όχι μόνο, εάν είναι δυνατόν).

Όπως αποκαλύπτεται στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, ο Μπέος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είχε συναντήσει με τα στελέχη της ΠΑΕ. Μάλιστα, το γεγονός ότι συνοδευόταν από τη δικηγόρο του, δείχνει ότι οι συναντήσεις δεν ήταν εθιμοτυπικές, αλλά είχαν σημαντικό θέμα συζήτησης. Με την υπόθεση του Τάσου Δουβίκα να θεωρείται το βασικό ζητούμενο.

Ο Δουβίκας είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Βόλου φέτος, έχει ήδη σκοράρει 8 γκολ και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σημαντικών ομάδων. Συμπεριλαμβανομένου και του ΠΑΟΚ, που έχει πάρει το προβάδισμα για την απόκτησή του, ακριβώς λόγω της ιδιαίτερης σχέσης με τον Μπέο, αλλά και των βλέψεων του δημάρχου, να αποκτήσει ρόλο στους Θεσσαλονικείς.

Το ενδιαφέρον της αποκάλυψης, ωστόσο, βρίσκεται και σε μία άλλη συνάντηση που φέρεται να είχε ο Μπέος. Συνάντηση με τους Ζήση Βρύζα και Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Δυο πρόσωπα στενά συνδεδεμένα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δυο πρόσωπα που ουσιαστικά λειτουργούν ως «μάνατζερ του ΠΑΟΚ», έχοντας γραφεία στο «Κόκκινο Κτίριο» του Ιβάν Σαββίδη και προσεγγίζοντας ποδοσφαιριστές για λογαριασμό του Δικεφάλου. Κάτι που δεν κρύβουν, άλλωστε.

Το περιεχόμενο της συζήτησής τους δεν έγινε γνωστό, αλλά δεν αποκλείεται να αφορά στον Δουβίκα, καθώς δεν είναι μυστικό ότι το γραφείο Βρύζα εμπλέκεται σε μια σειρά από μεταγραφικές υποθέσεις του ΠΑΟΚ ακόμη κι αν αυτές δεν τον αφορούν, αλλά αφορούν παίκτες άλλων ατζέντηδων.

Όπως και να έχει, φαίνεται ολοένα και πιο έντονα, πλέον, ότι ο Μπέος… πλησιάζει στον ΠΑΟΚ. Με κάθε τρόπο. Και παλεύει διαρκώς να δείξει ότι είναι καλύτερος από εκείνους τους «γύρω απ’ τον Σαββίδη», όπως είπε, που θέλουν να κονομήσουν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Ρίχνοντας «βέλη» προς την πλευρά του Μάκη Γκαγκάτση, του Ολαφ Ρέμπε, αλλά και γενικώς όσων είναι στο «κόλπο» της διοίκησης του ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ