Πέλκας : «Έχει πίεση ο πρωταθλητισμός, αλλά εμείς παίζουμε χωρίς άγχος»

Πέλκας : «Έχει πίεση ο πρωταθλητισμός, αλλά εμείς παίζουμε χωρίς άγχος»

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δεν αγχώνεται από την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει και τόνισε πως ο Δικέφαλο βγάζει προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Η πίεση του πρωταθλητισμού δεν αγχώνει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος υποστήριξε πως πλέον ο Δικέφαλος έχει μάθει να ζει μ’ αυτό.

Παράλληλα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας πως χάρη σε αυτόν η ομάδα βγάζει προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέλκας στην κάμερα της NOVA:

«Ξέραμε ότι θα είναι 11 παίκτες πίσω, αλλά είχαμε πλάνο, πετύχαμε γρήγορο γκολ, ήταν μια ευχάριστη νίκη και είμαστε όλοι χαρούμενοι».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Στο πρωταθλητισμό πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Δεν υπάρχει άγχος. Όλοι βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, είμαστε χαρούμενοι και κοιτάζουμε την επόμενη αναμέτρηση».
Για την περίοδο που έπαιζε στην Πορτογαλία και το σήμερα: «Ήταν διαφορετική εποχή. Ήθελα να πάω στο εξωτερικό να δω τη νοοτροπία που υπάρχει. Έζησα μόνος, δούλεψα σκληρά για τους στόχους μου, δεν ήταν εύκολο να φύγεις στο εξωτερικό και σε τέτοια μικρή ηλικία. Και εκεί περίμενα την ευκαιρία μου. Τώρα νιώθω έτοιμος, έχω να δώσω ακόμη περισσότερα, θέλω συνεχώς να βελτιώνομαι.
Για τη συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ: «Είναι καλός και επικίνδυνος ποδοσφαιριστής που δημιουργεί ρήγματα. Εννοείται ότι παίζοντας μαζί υπάρχει μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση ειδικά απέναντι σε ομάδες με 11 πίσω. Θέλουμε τέτοιες εμπνεύσεις».
Για τον Λουτσέσκου: «Από τότε που ήρθε είχε ξεκάθαρο πλάνο, έχουμε καταλάβει πλέον όλοι τι μας ζητάει στο γήπεδο. Βγάζουμε προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση στο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ