«Ψάχνεται» για Δουβίκα η ΑΕΚ

«Ψάχνεται» για Δουβίκα η ΑΕΚ

Μόνο απαρατήρητος δεν έχει περάσει ο Τάσος Δουβίκας από τα... ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΚ, με την περίπτωσή του να εξετάζεται πολύ σοβαρά από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που έχουν κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο 21χρονος επιθετικός πραγματοποιεί μια άκρως παραγωγική σεζόν με τα χρώματα του Βόλου, μετρώντας οκτώ γκολ στο πρωτάθλημα και δύο ακόμη στο Κύπελλο, αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της καλής παρουσίας της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ έχει πάντα ανοικτά τα… ραντάρ της για Έλληνες ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία και ένας από αυτούς που της έχουν τραβήξει την προσοχή είναι ο Τάσος Δουβίκας. Οι έως τώρα εμφανίσεις του αλλά και η ικανότητά του στο σκοράρισμα έχουν εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Ενωσης, οι οποίοι έχουν στα υπόψιν τους το όνομά του για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ είναι ορθάνοιχτο το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει στο τέλος της σεζόν και μένει να δούμε αν τελικά οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ανεξάρτητα πάντως από το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση του Ολιβέιρα για την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται η Ένωση στην επόμενη μεταγραφική περίοδο να κάνε κίνηση για την απόκτηση του Δουβίκα.

Ο 21χρονος επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το Βόλο έως το 2023 και το πιθανότερο είναι η ομάδα της Μαγνησίας να έχει αρκετές προτάσεις από διάφορους συλλόγους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ