Παναθηναϊκός : Άφαντη η Αλ Αΐν

Παναθηναϊκός : Άφαντη η Αλ Αΐν

Οι Άραβες δεν απάντησαν στον ΠΑΟ και μόλις λήξει η προθεσμία οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε κάθε νόμιμη διαδικασία

Την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ η Αλ Αϊν την έδωσε με καθυστέρηση 1,5 μήνα κι έπειτα από έντονες πιέσεις που άσκησε ο πρώην γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Αγησίλαος Τουμαζάτος.

Ναι, ακόμα και οι Άραβες σ’ αυτά τα θέματα δεν είναι πλέον τόσο  ανοιχτοχέρηδες. Δεν προξένησε, λοιπόν, καμία έκπληξη στους ανθρώπους του τριφυλλιού ότι η Αλ Αϊν δεν έδωσε καμία απάντηση για το πότε θα καταβάλει τη δόση των 750.000 ευρώ για τη μεταγραφή του Σουηδού. Το θέμα είναι ότι δεν έχουν απομείνει και πολλά στελέχη στην ΠΑΕ για να πιέσουν με τον κατάλληλο τρόπο την ομάδα των ΗΑΕ.

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι η ΦΙΦΑ δίνει σε μία ομάδα περιθώριο 15 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας για να εξοφλήσει την οφειλή της. Η προθεσμία λήγει την Πέμπτη και στον Παναθηναϊκό θα ακολουθήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία για να πάρουν το συντομότερο τα χρήματά τους.

Ακόμα και να προσφύγουν στη ΦΙΦΑ. Το να μεταβεί επίσης κάποιο στέλεχος στα ΗΑΕ για απευθείας επαφές δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει κάποια στιγμή τα χρήματα, αλλά τα θέμα είναι το πότε και μέχρι να συμβεί αυτό το έλλειμμα, που προκύπτει από την καθυστέρηση της δόσης για να τακτοποιηθούν άλλες υποχρεώσεις, θα πρέπει να το καλύψει, ποιος άλλος, ο Αλαφούζος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ