ΠΑΟΚ : Ο Γκαρσία θα χρησιμοποιήσει ένα δίδυμο του Άμπελ

ΠΑΟΚ : Ο Γκαρσία θα χρησιμοποιήσει ένα δίδυμο του Άμπελ

Η τιμωρία του Ίνγκασον και ο τραυματισμός του Κρέσπο αφήνουν τον Γκαρσία με μόνους διαθέσιμους στόπερ τους Βαρέλα και Μιχαηλίδη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δοκιμάσει διάφορες επιλογές στο χρονικό διάστημα που προπονεί τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν έχει χρησιμοποιήσει ταυτόχρονα στο κέντρο της άμυνας τον Φερνάντο Βαρέλα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη.

Οι δύο στόπερ είχαν αγωνιστεί μαζί για τελευταία φορά, όταν ακόμα ο Άμπελ Φερέιρα δούλευε στην Τούμπα. Βαρέλα και Μιχαηλίδης ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στις 18 Οκτωβρίου του 2020.

Η βασική διαφορά σχετίζεται με το σύστημα, αφού ο Άμπελ παρέτασσε τρεις στόπερ, ενώ ο Γκαρσία προτιμά τετράδα στην άμυνα.

Πάντως, ο Γκαρσία εκ των πραγμάτων υποχρεούται να βασιστεί στο δίδυμο Βαρέλα-Μιχαηλίδης σε δύο τουλάχιστον παιχνίδια. Διότι ο Σβέριρ Ίνγκασον συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έχει τραυματιστεί.

Αυτό σημαίνει πως στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, ο Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης θα αναλάβουν τη διαφύλαξη της εστίας του Ζίβκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ