Χαβίτο : «Βεβαίως ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό»

Χαβίτο : «Βεβαίως ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό»

Σίγουρος ότι ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή (21/2, 19:30) εμφανίζεται ο Φρανθίσκο Χαβίτο.

Ο Άρης πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά, καθώς βρίσκεται στη 2η θέση της Superleague και διεκδικεί μαζί με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa Conference League.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο, που έχει φορέσει τη φανέλα και του Ολυμπιακού και του Άρη στο παρελθόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» για το ντέρμπι της Κυριακής (21/2, 19:30) μεταξύ των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ισπανός είναι σίγουρος πως ο Άρης μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και την κούραση από τον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χαβίτο:

«Είναι ντέρμπι για εμάς (σ.σ. εννοεί τον Άρη). Είναι ένας αγώνας που θέλουν να παίξουν όλοι και να κερδίσουν. Βέβαια μπορεί να κερδίσει ο Άρης, αν δεν μπορεί γιατί να πάνε κάτω;. Είναι σημαντικό που έπαιξε Europa League ο Ολυμπιακός και θα υπάρχει κούραση. Θα δούμε την φυσική κατάστασή τους. Αυτό θα φανεί στον αγώνα.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις. Δεν μπορώ να δω αγώνες, μόνο από ραδιόφωνο και εφημερίδες. Πάντα με ρωτάνε αλλά εγώ ξέρω μόνο αυτούς που βάζουν γκολ και τρώνε κάρτες. Θυμάμαι το εντός έδρας ντέρμπι που κερδίσαμε με δικό μου γκολ. Το πέτυχα εγώ γι’ αυτό το θυμάμαι. Με το κεφάλι το έβαλα. Θυμάμαι ένα ακόμη. Χάσαμε 2-3 αλλά παίξαμε πολύ καλά. Το θυμάμαι γιατί ήταν το πρώτο τέτοιο ντέρμπι που έπαιξα εγώ στο «Κλ. Βικελίδης.

Αν βλέπεις τη βαθμολογία είναι μια χαρά ο Άρης. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα πράγματα, γιατί δεν βλέπω αγώνες. Είναι, πάντως, στην 2η θέση που είχε πολλά χρόνια να το καταφέρει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ