Ολυμπιακός : Πρόστιμο σε Τζούρτζεβιτς

Ολυμπιακός : Πρόστιμο σε Τζούρτζεβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού θα τιμωρηθεί για το λάθος που έκανε στο Περιστέρι με την εκτέλεση του πέναλτι.

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έκανε λάθος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στη φάση του πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σέρβος επιθετικός πήρε την μπάλα από τα χέρια του Ανσαριφάρντ και ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι ενώ ήταν ξεκάθαρη η εντολή από τον πάγκο του συλλόγου για να χτυπήσει το πέναλτι ο Ιρανός. Ο νεαρός στράικερ δεν κατάφερε να ευστοχήσει αν και στην εξέλιξη της φάσης ο Χατζισαφί ισοφάρισε για την ομάδα του λιμανιού.

Η ενέργεια του Τζούρτζεβιτς δεν πρόκειται να περάσει στο ντούκου και ο παίκτης αναμένεται να τιμωρηθεί με πρόστιμο από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο τρόπος που ενήργησε ο 23χρονος σέντερ φορ ήταν λανθασμένος και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού δεν θέλουν να περάσει το θέμα χωρίς να τιμωρηθεί ο Τζούρτζεβιτς.

Τον φωνάζει και ο Γκαρθία

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία θα πάει σήμερα στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών στου Ρέντη μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο Metropolitan  και αναμένεται να φωνάξει τον Τζούρτζεβιτς για να του κάνει παρατηρήσεις. Ο Γκαρθία θα ξεκαθαρίσει στον νεαρό επιθετικό πως κανείς παίκτης δεν μπορεί να παρακούει τις εντολές που δίνονται από τον πάγκο, επισημαίνοντας πως δεν θα ανεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ