Σάκιτς : «Κίνητρο για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Σάκιτς : «Κίνητρο για μας ο αγώνας με τον Ολυμπιακό»

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μίλησε για την αυριανή (21/2) μάχη του Άρη με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Εμάνουελ Σάκιτς.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, ο 30χρονος παίκτης στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι «κίτρινοι» κόντρα στους «ερυθρολεύκους», επισημαίνοντας πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα πρέπει να έχει περισσότερη συγκέντρωση.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μέσα στην εβδομάδα, ο Ολυμπιακός είχε τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, ίσως είναι κουρασμένοι. Το πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν είναι καλό παράδειγμα για μας, διότι δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας περισσότερη ενέργεια και ένταση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, να είμαστε συμπαγής και να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση. (Στον αγώνα του Κυπέλλου), χάσαμε τη συγκέντρωσή μας σε δύο στιγμές και δεχθήκαμε δύο γκολ».

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Είμαστε πιο φρέσκοι τώρα. Υπάρχει περισσότερη ενέργεια. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ, δουλέψαμε πολύ καλά, η μία εβδομάδα αυτή θα μας κάνει καλό και θα φανεί και στο γήπεδο».

Για το αν αισθάνεται πίεση για τη διατήρηση του Άρη στη 2η θέση: «Πάντα υπάρχει πίεση στο κλαμπ, αλλά είμαστε σε όλη την σεζόν σε αυτή τη θέση. Δεν νιώθω πίεση, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Είμαστε σε αυτή τη θέση και την αξίζουμε και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί. Το κίνητρο για εμάς είναι να δείξουμε ότι δίκαια είμαστε στην θέση αυτή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ