Σόουζα : «Πέρασα δύσκολα με την οικογένεια μου»

Σόουζα : «Πέρασα δύσκολα με την οικογένεια μου»

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΟΦΗ μίλησε για την περίοδο που ήταν τραυματίας.

Για το δύσκολο διάστημα που βίωσε λόγω του τραυματισμού του, μίλησε ο Φελίπε Σόουζα. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα και στην εμπιστοσύνη του ΟΦΗ που θέλει να ανταποδώσει.

Οι δηλώσεις του Φελίπε Σόουζα στο OFI TV:

«Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όταν δεν παίρνεις θετικό αποτέλεσμα το συναίσθημα δεν είναι ευχάριστο.

Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Τα αποτελέσματα ναι μεν δεν είναι τα επιθυμητά, όμως είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί ψυχολογικά για να κάνουμε ό,τι πρέπει στο επόμενο παιχνίδι» ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια των λεγομένων του πρόσθεσε τα εξής: «Εγώ και η οικογένειά μου περάσαμε δύσκολα λόγω του τραυματισμού μου. Ήταν σοβαρός τραυματισμός αλλά ανήκει πια στο παρελθόν.

Τώρα επικεντρώνομαι στο σήμερα και ανυπομονώ να πάρω κι άλλο χρόνο για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Νιώθω την εμπιστοσύνη όλων στην ομάδα και δουλεύω σκληρά ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα και να προσφέρω χαρά στους φιλάθλους μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ