ΠΑΟΚ : Με Μπάμπα στην ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία (pic)

ΠΑΟΚ : Με Μπάμπα στην ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία (pic)

Ντεμπούτο για τον Μπάμπα Ραχμάν, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δίνει φανέλα βασικού στον Γκανέζο μπακ για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Με τον Μπάμπα Ραχμάν στην βασική ενδεκάδα, θα παραταχθεί κόντρα στη Λαμία ο ΠΑΟΚ (15:00) για την 23 αγωνιστική της Super League. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε φανέλα βασικού για τη σημερινή αναμέτρηση της Τούμπας.

Οι απουσίες των τιμωρημένων Ινγκι Ινγκασον, Αντρέ Βιεϊρίνια και του τραυματία Χοσέ Κρέσπο, οδήγησαν τον τεχνικό των «ασπρόμαυρων» σε πολλές αλλαγές στην άμυνα, καθώς ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί κόντρα στη Λαμία με αλλαγμένη κατά τα 3/4 την αμυντική του τετράδα.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες θα καλύψει το δεξί άκρο στα μετόπισθεν, με τον Μπάμπα να παίρνει θέση στο αριστερό. Στα χαφ θα βρεθούν οι Τσιγγάρας – Σβαμπ, ενώ μπροστά παραμένουν Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Αμρ Ουάρντα, Χρήστος Τζόλης και Μάικλ Κρμέντσικ.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου επέλεξε τους: Κατσίκα, Ασίγκμπα, Τζέιμς, Βύντρα, Βλάχο, Μπιάναρσον, Μπουλούλη, Προβυδάκη, Πίτι, Γκαζαριάν, Μπα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ