Γρηγορίου : «Κοιτάμε τα ματς με τους άμεσους ανταγωνιστές μας»

Γρηγορίου : «Κοιτάμε τα ματς με τους άμεσους ανταγωνιστές μας»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι η Λαμία στοχεύει σε παιχνίδια όπου θα αντιμετωπίσει τους άμεσους ανταγωνιστές της για τη σωτηρία.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε στη Nova μετά την ήττα 4-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο βεβαρημένο πρόγραμμα της ομάδας του αλλά και στο γεγονός ότι με την λογική το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτή που ουσιαστικά μας τελείωσε. Με το 3-0 στο 50′ δεν θέλαμε να δεχθούμε άλλα τέρματα. Στο ημίχρονο είπαμε να ανεβάσουμε γραμμές αλλά η επίτευξη του δεύτερου και του τρίτου γκολ τόσο νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά δεν μας άφησε περιθώριο να διεκδικήσουμε κάτι.»

Για το ροτέισιον και τις αλλαγές: «Το πρόγραμμα είναι η εξήγηση για το ροτέισιον και τις πολλές αλλαγές. Ήταν να γίνει Τρίτη το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά έγινε Πέμπτη. Κοιτάμε ουσιαστικά τα ματς με τους διεκδικητές της σωτηρίας και όχι τόσο ματς σαν το σημερινό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ήταν εκτός ποδοσφαιρικής λογικής να έρθουμε εδώ με ακόμα ένα ταξίδι μέσα σε τρεις μέρες και να κερδίσουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ