Χολέμπας : «Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

Χολέμπας : «Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο»

Στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 με τον Άρη στάθηκε ο Χοσέ Χολέμπας.

Ο Χοσέ Χολέμπας στάθηκε στην ευκολία με την οποία δέχθηκε το γκολ από τον Άρη ο Ολυμπιακός αλλά και στην αντίδραση που πρέπει να δείξει τώρα η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορούμε να δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ, δεν μπορούμε να παραχωρούμε τόσο εύκολα ένα πέναλτι. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, αλλά κανένας δεν είναι ικανοποιημένος».

Για το αν επηρέασε το παιχνίδι του Άρη: «Πολλές υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τον καλύτερο τρόπο. Τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε ένα προς ένα».

Για την συνέχεια: «Πρέπει να αντιδράσουμε με τον σωστό τρόπο, είμαστε μεγάλη ομάδα, αλλά τα πράγματα κρίνονται από λεπτομέρειες. Δεν έπρεπε να δεχτούμε το γκολ που δεχτήκαμε, ήταν λάθος, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και εξαιτίας των τραυματισμών. Πρέπει να αντιδράσουμε με τον καλύτερο τρόπο, δεν έχει αλλάξει κάτι, είμαστε ακόμα πρώτοι, πρέπει να αντιδράμε και να δείχνουμε πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ