Αποθέωση σε ΑΕΚ και Χιμένεθ από τους Ισπανούς

Αποθέωση σε ΑΕΚ και Χιμένεθ από τους Ισπανούς

«Η ΑΕΚ του Χιμένεθ έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα», αναφέρει μεταξύ άλλων η Marca σε μεγάλο αφιέρωμά της για την Ένωση και τον Ισπανό τεχνικό.

Τα φετινά επιτεύγματα της ΑΕΚ και το εντυπωσιακό σερί χωρίς ήττα που τρέχει σε όλες τις διοργανώσεις, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα στην Ισπανία. Η Marca κάνει στην ηλεκτρονική της έκδοση ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ένωση και δη στην παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στο τιμόνι της, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως κατάφεραν να γυρίσουν… ανάποδα τη Σούπερ Λιγκ! Ενώ γίνεται ειδική αναφορά στο ότι η τελευταία ήττα των κιτρινόμαυρων είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο.

«Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε με χαμόγελα στην Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που παραμένει ζωντανή στην Ευρώπη και στους ελληνικούς στόχους της. Έχει ξεχάσει την ήττα, καθώς έχει να ηττηθεί από τον περασμένο Οκτώβριο και είναι πιο κοντά στο να καταστρέψει την ηγεμονία του Ολυμπιακού, κάνοντας όνειρα για την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά μετά το 1994»,γράφει η Marca για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ, ενώ στη συνέχεια καταπιάνεται με τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, με βασικότερα όπως είναι λογικό αυτά απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Ο Σέρχιο Αραούχο πιστοποίησε την έξοδο της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με ένα γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο την τελευταία ημέρα των πλέι οφ, χαρίζοντας τη νίκη με 2-1. Στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι παίκτες που είναι γνώριμοι στην Ισπανία και τη La Liga όπως οι Αραούχο, Λιβάγια, Μοράν και Τσιγκρίνσκι. Ο Μανόλο έχει στήσει μια σταθερή αμυντικά ομάδα, ένα συμπαγές σύνολο, μία αιχμηρή επίθεση, που έχει θέσει σε κίνδυνο τους μεγάλος αντιπάλους της στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν… χωρίσει τα τελευταία 23 πρωταθλήματα (19 ο πρώτος). Η πτώση του επιπέδου και της ανταγωνιστικότητας των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα έκανε τον Ολυμπιακό να κατακτά άνετα το πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτή τη χρονιά οι δυο ομάδες που ιδρύθηκαν από Ελληνες πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης έχουν αναποδογυρίσει την ηγεμονία των παικτών του Όσκαρ Γκαρθία. Στους 32 του Europa League, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στη μάχη του πρωταθλήματος ο Μανόλο Χιμένεθ είναι πιο κοντά από ποτέ στο να γράψει ιστορία με την ΑΕΚ», τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Τέλος, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος και στην προσπάθεια της ΑΕΚ να ξεκινήσει το 2013 από το μηδέν την ανοικοδόμησή της, φτάνοντας σήμερα στην θέση που της αξίζει: «Η ΑΕΚ ανακτά την ουσία της και σιγά – σιγά ανοικοδομεί ένα κλαμπ που μπορεί πλέον να απολαύσει θεαματικές στιγμές, χάρη μια μία αποτελεσματική αθλητική και οικονομική διαχείριση».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ