Αγωνία για Παπασταθόπουλο ενόψει Αϊντχόφεν – Η διάγνωση των γιατρών και για τον Μπρούμα

Αγωνία για Παπασταθόπουλο ενόψει Αϊντχόφεν – Η διάγνωση των γιατρών και για τον Μπρούμα

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση - διάστρεμμα δεξιάς ωμοπλάτης και παραμένει αμφίβολος. Ετοιμος να παίξει ο Μπρούμα.

Το παιχνίδι με τον Αρη προκάλεσε σημαντικά προβλήματα στον Ολυμπιακό, με τους τραυματισμούς του Μάριου Βρουσάι και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να προκαλούν πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά τα ανακουφιστικά, αναφορικά με το μέγεθος του τραυματισμού νέα για τον Βρουσάι, το μεσημέρι της Δευτέρας επιβεβαιώθηκε ότι Ελληνας κεντρικός αμυντικός παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα, μετά από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο Παπασταθόπουλος έχει υποστεί κάκωση – διάστρεμμα δεξιάς ακρωμιοκλειδικης αρθρωσης (ωμοπλάτης). Οπως αναφέρει το ιατρικό επιτελείο, η πορεία του θα εκτιμάται μέρα με την ημέρα.

Ο Σωκράτης ξεκίνησε ήδη θεραπείες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με σκοπό να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνος δυνατόν, για να μπορέσει να προλάβει το παιχνίδι στην Ολλανδία.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπρούμα, τώρα, οι εξετάσεις ήταν απολύτως ανακουφιστικές, καθώς φάνηκε ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι απολύτως καλά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ