ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με το ματς που έχει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναιτωλικό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming: Ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, με το ματς που έχει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναιτωλικό. Ένα ματς το οποίο σε περίπτωση νίκης για τους «πράσινους» θα τους δώσει το δικαίωμα να μπουν για πρώτη φορά στην τετράδα του φετινού πρωταθλήματος, μετά από τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία σημαντική νίκη στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό με 2-1. Από την άλλη ο Παναιτωλικός κατάφερε και πήρε πριν μία εβδομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη με 0-0.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, στην αποστολή του συμπεριέλαβε τους Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Μακέντα, Χατζηγιοβάνη, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη, Αθανασακόπουλο, Καραγιάννη, Μολό, Τζαβίδα, Μαουρίσιο, Καμπετσή.

Από την πλευρά του ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του στην Αθήνα τους Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλη, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσα, Τζανακάκη, Βέργο, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρα, Μαλή, Κωνσταντόπουλο, Καλαντζή, Εντινγκά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Μπόλονι: «Είμαστε φιλόδοξοι αλλά πάμε σιγά-σιγά»

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, ρωτήθηκε για το κίνητρο της δεύτερης θέσης, με τον ίδιο να τονίζει: «Ας μην πάμε τόσο γρήγορα. Νίκη, δεύτερη θέση κλπ. Σιγά-Σιγά. Δεν πρέπει να προσβάλουμε και τις άλλες ομάδες οι οποίες είναι στη πρώτη, δεύτερη θέση και τρίτη θέση. Έχουν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια, έχουν κάνει καλά παιχνίδια οπότε θα ήθελα να παρακαλέσω… σιγά-σιγά. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του στον επόμενο αγώνα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι και μέχρι εκεί. Δεν σκεφτόμαστε ούτε ένα εκατοστό πέρα από αυτό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φιλόδοξοι, ότι δεν έχουμε κίνητρα. Αλλά το να ξεκινήσουμε και να φαντασιωνόμαστε και να κάνουμε διάφορες δηλώσεις για το μέλλον κλπ, αυτά δεν θα τα ακούσετε ποτέ από εμένα».

Για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό: «Κάθε αγώνας δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα. Τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, όχι μόνο εμείς… όλοι. Καταρχήν πάντα υπάρχει το άγνωστο στο ποδόσφαιρο. Και το άγνωστο αποτελεί μια παράμετρο που όλο και πιο συχνά τη βρίσκουμε στο ποδόσφαιρο. Ακριβώς αυτό είναι που κάνει το ποδόσφαιρο ένα από τα πιο αγαπητά αθλήματα στον κόσμο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ