Ορισμός-δωράκι σε Σιδηρόπουλο για όσα έκανε στο Φάληρο

Ορισμός-δωράκι σε Σιδηρόπουλο για όσα έκανε στο Φάληρο

Η… εξυγίανση επιβράβευσε τον Σιδηρόπουλο για τη διαιτησία του στο Ολυμπιακός – Αρης και τον όρισε στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ.

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά.

Αντί να τιμωρηθεί για τα μεγάλα λάθη που έκανε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη (1-1), ο Τάσος Σιδηρόπουλος επιβραβεύτηκε με νέο ορισμό.

Ο νησιώτης διαιτητής ορίστηκε να διευθύνει τον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα στη Λαμία και την ΑΕΛ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (24/2) . Ένα ματς, που μπορεί να κρίνει πολλά, ειδικά για την ομάδα του κάμπου.

Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία και ο Δημητριάδης από τη Μακεδονία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την Μακεδονία. Τέλος, στο VAR θα βρίσκονται ο Γκορτσίλας και η Κουρομπύλια από Μακεδονία και Δυτική Αττική αντίστοιχα.

Η… εξυγίανση επιβράβευσε τον Σιδηρόπουλο για όσα έκανε στο Φάληρο με ορισμό-δωράκι στο παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΛ. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και ειδικά για τον θεσσαλικό σύλλογο, που παλεύει κάθε αγωνιστική για τη σωτηρία του και την παραμονή στη Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ