Έντονη δυσαρέσκεια στον Άρη: Νέα προσφυγή του Πορτίγια, ενώ έχει εξοφληθεί

Έντονη δυσαρέσκεια στον Άρη: Νέα προσφυγή του Πορτίγια, ενώ έχει εξοφληθεί

Ο Κριστιάν Πορτίγια ενώ έχει εξοφληθεί προσέφυγε στη FIFA ζητώντας τιμωρία του Άρη για καθυστερημένη καταβολή δόσης, με τους κίτρινους να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τον Ισπανό.

Ο Κρίστιαν Πορτίγια, ένας από τους Ισπανούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν στον Άρη συνεχίζει να ταλαιπωρεί τους κίτρινους, παρά το γεγονός ότι έχει ήδη πληρωθεί από την νέα ΠΑΕ και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν τιμωρήθηκε με πρόστιμο 700.000 ευρώ για οφειλές σε προμηθευτές της από τη σεζόν 2017-18, ο Ισπανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη τον τρέχει και πάλι στη FIFA για μια καθυστερημένη καταβολή δόσης κι ενώ έχει αποπληρωθεί όλο το ποσό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτίγια πήρε 350.000 ευρώ προκαταβολή για την οφειλή των 400.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν και δεν είχε δεχθεί κανέναν συμβιβασμό! Ο Άρης χρωστούσε ακόμη 50.000 τις οποίες κι αυτές έχει δώσει στον Ισπανό Τα υπόλοιπα 50.000 ευρώ έγιναν δύο δόσεις των 25.000 ευρώ με ημερομηνίες καταβολής 30/10 και 30/11.

Ο Άρης πλήρωσε στον Πορτίγια το πρώτο 25αρι στις 9/11, με καθυστέρηση 9 ημερών, τον ειδοποίησε και έδωσε την έγκρισή του και το δεύτερο 25αρι καταβλήθηκε στις 25/11, πέντε μέρες νωρίτερα από ότι θα έπρεπε! Ωστόσο, ο Πορτίγια συνεχίζει να ταλαιπωρεί τη νέα ΠΑΕ και πήγε πάλι στη FIFA και ζητάει να επιβληθεί ποινή 50.000 ευρώ στον Άρη για την πρώτη καθυστερημένη καταβολή δόσης, ενώ έχει πάρει ήδη όλα τα χρήματα!

Όπως μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας δεν θα έχει καμία τύχη η προσφυγή του, ενώ το ίδιο αναφέρουν και οι νομικοί του Άρη. Τέλος, ο Άρης μπορούσε να προσφύγει στη FIFA από την πλευρά και να αξιώσει αποζημίωση για τη μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Κορ, η οποία καθυστέρησε να πληρώσει τα χρήματα και παρακάλεσε να μην ενεργοποιηθεί το πέναλτι ύψους 50.000 ευρώ, όμως ο Θόδωρος Καρυπίδης το δέχτηκε και δεν έβαλε σε μπελάδες την Αλ Κορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ