ΑΕΚ : Κοπή πίτας στα Σπάτα – Το μήνυμα του Κονέ στους παίκτες (pics)

ΑΕΚ : Κοπή πίτας στα Σπάτα – Το μήνυμα του Κονέ στους παίκτες (pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε σήμερα στα Σπάτα η ΑΕΚ, με τον Παναγιώτη Κονέ να στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, οι «κιτρινόμαυροι» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Φυσικά, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κοπή της πίτας έγινε σε στενό κύκλο, με τους Ευθύμη Χριστόπουλο και Γιώργο Θεοχάρη να είναι οι δυο… τυχεροί.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ ήταν αυτός που έκοψε την πίτα, ενώ είχε την ευκαιρία να μιλήσει και στους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να κόβω την πίτα της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και όσα διαθέτει μέσα του ο καθένας για την ομάδα που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε», τόνισε ο Κονέ κατά την ομιλία του.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Σε στενό κύκλο, λόγω… covid, με την παρουσία μόνο των μελών του ποδοσφαιρικού τιμ και την υποστήριξη της εταιρίας ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, έγινε μετά την προπόνηση στα Σπάτα η παραδοσιακή κοπή της πίτας από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας, Παναγιώτη Κονέ. Τυχεροί, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αναδείχτηκαν οι δύο νεαροί, Ευθύμης Χριστόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ