Με το μυαλό στην ΑΕΚ η Ξάνθη

Με το μυαλό στην ΑΕΚ η Ξάνθη

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Άντριαν Λουσέρο, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η Ξάνθη την προσεχή αγωνιστική.

Με μία προπόνηση συνέχισε την Τρίτη (13/2) την προετοιμασία της η Ξάνθη, ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (18/2, 17:15) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (22η αγωνιστική).

Οι Ακρίτες προπονήθηκαν μία φορά στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια. Ο Μίλαν Ράσταβατς πριν τις ασκήσεις στα γήπεδα, να αναλύει φάσεις προηγούμενων αναμετρήσεων κάνοντας τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές του. Στη συνέχεια το «μάθημα» μεταφέρθηκε και στους αγωνιστικούς χώρους, εκεί όπου μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής που αφορούσαν την ανασταλτικότητα, το pressing και την κατοχή μπάλας.

Για μία ακόμη φορά ο Λουσέρο γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Παναγιώτης Τριάδης συμμετείχε χωρίς προβλήματα.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ: «Την Τετάρτη στις 15:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η SPORTRADAR, για την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη, ενώ την ίδια μέρα αλλά το απόγευμα, o Σύνδεσμoς Πτυχιούχων Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης στον πλατανότοπο Μαΐστρου, θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική ημερίδα Ποδοσφαίρου, με θέμα: «Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», στην οποία ομιλητής θα είναι ο προπονητής της Xanthi FC Milan Rastavac».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ