Παναθηναϊκός : Διάθεσιμοι οι Σένκεφελντ και Καρλίτος, αργεί ο Σανκαρέ

Παναθηναϊκός : Διάθεσιμοι οι Σένκεφελντ και Καρλίτος, αργεί ο Σανκαρέ

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ (28/2) θα είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος, ενώ ο Γιουνούς Σανκαρέ υπολογίζεται για τη ρεβάνς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/3).

Μετά την ήττα του από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (28/2) στη Λεωφόρο για την 24η αγωνιστική της Superleague. Σε ένα ματς που θα έχει στη διάθεσή του τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Καρλίτος, αλλά όχι τον Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο Λάζλο Μπόλονι έδωσε ρεπό την Τρίτη (23/2) στους ποδοσφαιριστές του και από την Τετάρτη (24/2) οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Ο Σένκεφελντ αναμένεται να πάρει μέρος στην προπόνηση, καθώς ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον αστράγαλο. Επίσης, θα επιστρέψει τόσο ο Καρλίτος όσο και ο Πούγγουρας που επίσης αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών και δεν είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Αγρίνιο.

Αντιθέτως, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμα από θλάση. Ο Σενεγαλέζος θα απουσιάσει από το ματς με την Ένωση και γίνεται προσπάθεια να προλάβει τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3/3) στη Λεωφόρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ