Τέλος ο Λυσάνδρου από την ΑΕΚ!

Τέλος ο Λυσάνδρου από την ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του Μηνά Λυσάνδρου, με τον 41χρονο να αποχωρεί από τους «κιτρινόμαυρους».

ΑΕΚ και Μηνάς Λυσάνδρου αναμένεται να τραβήξουν… χωριστούς δρόμους, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του 41χρονου «κιτρινόμαυρου» στελέχους.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου, με τους δυο άνδρες να τα λένε σε πολύ καλό κλίμα. Κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν η επιθυμία αποχώρησης του 41χρονου από την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει αποδεκτή την παραίτηση του πρώτου Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του Δικεφάλου.

Στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες, ο Λυσάνδρου επανέλαβε τη θέση του στον Μελισσανίδη πως εκτιμά ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ασφαλώς, ο 41χρονος θα παραμείνει για εύλογο χρονικό διάστημα (ίσως και μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή και περισσότερο) στη θέση του, μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στη διοίκηση, αλλά και η προετοιμασία της επόμενης ημέρας. Τυπικές ανακοινώσεις από την ΠΑΕ για το οριστικό φινάλε της συνεργασίας των δυο πλευρών θα υπάρξουν μόλις ολοκληρωθεί η θητεία του στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λυσάνδρου βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2016, ωστόσο τον τελευταίο καιρό υπήρξαν φήμες για διάσταση στις απόψεις με άλλα κιτρινόμαυρα στελέχη, με τον 41χρονο να αποστασιοποιείται.

Ετσι, φτάσαμε στο… διαζύγιο, με τον Λυσάνδρου να παραιτείται και την ΑΕΚ να αναζητά λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ