ΠΑΟΚ : Εκτίει με Αστέρα ο Σβαμπ

ΠΑΟΚ : Εκτίει με Αστέρα ο Σβαμπ

Ο Αυστριακός στο παιχνίδι με τη Λαμία έφτασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς τον Στέφαν Σβαμπ θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 24η αγωνιστική της Superleague (27/2), καθώς ο Αυστριακός συμπλήρωσε κάρτες στον πρόσφατο ματς με τη Λαμία.

Ο Σβαμπ στην αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας πήρε κίτρινη κάρτα και έφτασε τις τέσσερις στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει εκτός σε ένα από τα τρία επόμενα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της φετινής Superleague.

Μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει τους Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Άρη (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες τους να επιλέγουν το ματς με τους Αρκάδες για να εκτίσει την ποινή του ο Σβαμπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης απών λόγω τιμωρίας θα είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Αντίθετα, υπολογίζεται κανονικά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος «καθαρίσει» με τις κάρτες στο ματς πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ