Οι αριθμοί της αγωνιστικής

Οι αριθμοί της αγωνιστικής

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το 10.gr σας παρουσιάζει σημαντικούς αριθμούς από αυτήν.– Ο Εμάνουελ Περόνε έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία της Α’ Εθνικής που έχει σκοράρει με επτά διαφορετικές ομάδες. Ιωνικός, Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητος, Αστέρας, Καλλονή, Ηρακλής και Λάρισα οι ομάδες.– Επρεπε να περάσουν 25 αγωνιστικές ώρες και 20 λεπτά για να δεχθεί γκολ στην […]

Η έβδομη αγωνιστική ολοκληρώθηκε και το 10.gr σας παρουσιάζει σημαντικούς αριθμούς από αυτήν.

– Ο Εμάνουελ Περόνε έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία της Α’ Εθνικής που έχει σκοράρει με επτά διαφορετικές ομάδες. Ιωνικός, Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητος, Αστέρας, Καλλονή, Ηρακλής και Λάρισα οι ομάδες.

– Επρεπε να περάσουν 25 αγωνιστικές ώρες και 20 λεπτά για να δεχθεί γκολ στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός στις εγχώριες διοργανώσεις. Πριν το γκολ του Περόνε το είχε πετύχει ο Γιακουμάκης της ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν στον Πλατανιά στις 19 Ιανουαρίου του 2017.

– Τα τελευταία δέκα παιχνίδια που έγιναν Δευτέρα στην Σούπερ Λίγκα δεν είχαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

– Η ΑΕΚ γλίτωσε με το γκολ του Βράνιες την διαδοχική ήττα μετά τον Αστέρα. Δεν έχει συμβεί από την στιγμή που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα.

– Ο Φλίσκας αποβλήθηκε για 8η φορά στην καριέρα του στην Σούπερ Λίγκα.

– Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Λεβαδειακός είναι αήττητος στα πρώτα επτά ματς. Ωστόσο ανάλογο βαθμολογικό ξεκίνημα είχε τη σεζόν 1989-90.

– Τα 15 από τα συνολικά 17 γκολ που έχει βάλει ο Πρίγιοβιτς με την φανέλα του ΠΑΟΚ τα έχει βάλει στην Τούμπα!

– Κι όμως ο Πανιώνιος έχει χάσει άλλες 9 φορές με σκορ 4-3.

– Ο Ούμπιδες έγινε ο γηραιότερος ξένος στην ιστορία του Ατρομήτου. Ξεπέρασε και τον Λουτσιάνο. Ο Αργεντινός είναι 35 ετών και 8 μηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ