Παναθηναϊκός : Να λύσει το συμβόλαιο του Λουτσιάνο θέλει ο Αλαφούζος

Παναθηναϊκός : Να λύσει το συμβόλαιο του Λουτσιάνο θέλει ο Αλαφούζος

Θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Λουτσιάνο ο Γιάννης Αλαφούζος και σε απόπειρα που έγινε τις προάλλες η απάντηση του ποδοσφαιριστή δεν άφησε και πολλά περιθώρια.

Σε συνέντευξή του ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης είχε αποκαλύψει ότι η διοίκηση του τριφυλλιού ήθελε να λύσει το συμβόλαιο ενός τραυματία ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει το εξής: «Φτάσαμε στο σημείο να μας ζητηθεί να διώξουμε τραυματία παίκτη. Παραλίγο να γίνουμε ρεζίλι παγκοσμίως».

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ήταν ο Λουτσιάνο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Σεπτέμβριο, στον αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα στη Λεωφόρο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί ακόμη τη λύση του συμβολαίου του Λουτσιάνο!

Μάλιστα τις προάλλες η διοίκηση έκανε μία προσπάθεια, με τον Λουτσιάνο να τους απαντάει: «δώστε μου όλα τα λεφτά του συμβολαίου και φεύγω». Η απάντηση του 24χρονου επιτελικού χαφ δεν άφησε πολλά περιθώρια, με τον Αλαφούζο να μην εγκαταλείπει την προσπάθεια να σπάσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ