Κάναντι : «Μάχη μέχρι το τέλος για τη δεύτερη θέση, φανταστικός παίκτης ο Τζόλης»

Κάναντι : «Μάχη μέχρι το τέλος για τη δεύτερη θέση, φανταστικός παίκτης ο Τζόλης»

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τη μάχη της δεύτερης θέσης τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος ενώ αποθέωσε τον Χρήστο Τζόλη.

Συνέντευξη στο «Metropolis 95.5FM» παραχώρησε ο Νταμίρ Κάναντι όπου μεταξύ άλλων σχολίασε τη μάχη για τη δεύτερη θέση ενώ αποθέωσε τον Χρήστο Τζόλη χαρακτηρίζοντάς τον φανταστικό παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι:

«Μου έλειψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι καλό, πολλοί λένε ότι δεν αξίζει αλλά εγώ βρίσκω ότι έχει καλά στοιχεία» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχω πιάσει δουλειά στην Αλτάχ, έχω ξαναδουλέψει εδώ και θέλω να βοηθήσω για να παραμείνει στην κατηγορία. Έχω φίλους εδώ και είναι κοντά στο σπίτι μου».

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Ατρόμητο:

«Ο Ατρόμητος δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Ο Άρης είναι καλά, έχει καλούς παίκτες, παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει την ευκαιρία να κάνει την υπέρβαση. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί κάτω από πίεση. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν από εδώ και πέρα κάτω από πίεση, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χαρίση:

«Δεν έχω ακούσει κάτι, αλλά ξέρω ότι είναι πολύ καλός παίκτης που μπορεί να αναπτυχθεί και άλλο και να πετύχει».

Για τη μάχη της 2ης θέσης:

«Ο Άρης αντέχει στην πίεση, όλες οι ομάδες που βρίσκονται κοντά έχουν ποιότητα και θα παλέψουν μέχρι τέλους για την 2η θέση».

Για το ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο πιο ταλαντούχος παίκτης του πρωταθλήματος:

«Ο Τζόλης είναι φανταστικός παίκτης. Είναι πραγματικά φοβερός, σουτάρει, σκοράρει, βρίσκει στόχο, είναι το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή την στιγμή στην Ελλάδα και έχει όλο το μέλλον μπροστά του».

Για τον Μπρούνο:

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Τον ήθελα στον Ατρόμητο, αλλά πήγε στον Άρη. Έχει μάθει στον Ολυμπιακό να παίζει πολλές θέσεις, μπορεί να αγωνιστεί και πίσω και μπροστά».

Για τον Ουάρντα:

«Είναι πολύ ξεχωριστός παίκτης και χαρακτήρας. Είχε κάποια προβλήματα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δούλεψα καλά μαζί του και επανήλθε. Τον ήθελα πίσω, αλλά ο πρόεδρος δεν τον ήθελε και πήγε στον Βόλο. Χαίρομαι που κάνει τώρα αυτή την πρόοδο στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ τα προσόντα του».

Για τους συμπατριώτες του, Σβαμπ και Μουργκ:

«Ο Μουργκ θα πρέπει να βελτιωθεί έχει έρθει σε μεγάλη ομάδα είναι ποιοτικός πρέπει να εξελιχθεί, ενώ ο Σβαμπ είναι έμπειρος και πολύ έξυπνος παίκτης».

Για το αν είχε προτάσεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης:

«Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά οπωσδήποτε θέλω να επιστρέψω στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να δουλέψω σε μεγάλη ελληνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ