Ολυμπιακός : Κάνει έφεση σήμερα για την ποινή του

Ολυμπιακός : Κάνει έφεση σήμερα για την ποινή του

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να καταθέσει έφεση ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Superleague για την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών και δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός σήμερα αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της εξοντωτικής ποινής της αφαίρεσης τριών βαθμών, δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και προστίμου 90 χιλιάδων ευρώ, εξαιτίας των επεισοδίων στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ομοσπονδίας, η εκδίκαση θα πάει μάλλον για την ερχόμενη Τετάρτη κι η απόφαση μετά από λίγες μέρες. Αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη δίχως τον κόσμο τους, ενώ από την νέα απόφαση θα κριθεί αν και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό που θα ζητήσουν οι Πειραιώτες είναι να μην υπάρξει αφαίρεση των τριών βαθμών, όπως και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Όμως, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα αποφασίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και όλα θα διαλευκανθούν σε μια βδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ