Λαμία : Επιστροφή για Πριντέτα, ζήτημα στα γκολπόστ ενόψει ΠΑΟΚ

Λαμία : Επιστροφή για Πριντέτα, ζήτημα στα γκολπόστ ενόψει ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή της Λαμίας, Μπάμπη Τεννέ ο Πριντέτα, την ώρα που υπάρχει πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο παιχνίδι (17/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ για τη 22η αγωνιστική της Superleague. Ο Βιτάλι Πριντέτα είναι και πάλι διαθέσιμος για την ομάδα του, καθώς επέστρεψε από τα Χανιά. Ο 25χρονος Ουκρανός στόπερ απουσίαζε από τις τελευταίες προπονήσεις προκειμένου να μαζέψει κάποια προσωπικά του αντικείμενα από την κρητική πόλη.

Ωστόσο, ανησυχία επικρατεί αναφορικά με το ενδεχόμενο επιβολής ποινής στον βασικό τερματοφύλακα των νεοφώτιστων, Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος έχει κληθεί να απολογηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ για το φραστικό επεισόδιο που είχε στο ματς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση ο Έλληνας γκολκίπερ τιμωρηθεί, η Λαμία θα έχει σημαντικό θέμα κάτω από τα δοκάρια ενόψει του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά, διότι και ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Μελίσσας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω συμφωνίας των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ