Κούγιας : «Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση με τον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση στη Super League»

Κούγιας : «Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση με τον Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση στη Super League»

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε σε δήλωση του ότι δεν έχει συζητήσει με τον Λευτέρη Αυγενάκη για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του στο επίσημο site της ΑΕΛ διάψευσε ότι έχει μιλήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για την αναδιάρθρωση της Superleague.

Ακόμα ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ άφησε σαφείς αιχμές για τον Κυριάκο Θωμαϊδη, αλλά και τον Βόλο για την ανακοίνωση του σχετικά με την αναδιάρθρωση, ενώ έκανε δεκτές και τις παραιτήσεις των Κατσάρα, Λαυδαριά και Πουλαράκη.

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«1. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Θωμαΐδης για άλλη μία φορά διαστρέβλωσε δικές μου δηλώσεις στον ραδιοσταθμό FOCUS για τους συνήθεις σκοπούς ψυχικής του ισορροπίας.

Συγκεκριμένα, δημοσιοποίησε την ψευδέστατη είδηση, περί του ότι δήθεν ο πλέον πετυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τον οποίον λυσσωδώς καταπολεμά, γιατί προσπαθεί να βγάλει από το ποδόσφαιρο όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο που καθημερινά κερνάει τον Θωμαΐδη αστακομακαρονάδες, ότι δήθεν ο κ. Αυγενάκης μου έστειλε μηνύματα ότι οι ομάδες της Super League θα αυξηθούν σε 16 και δεν θα υποβιβασθεί καμία και ότι δήθεν του απάντησα με μήνυμα μακάρι.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και είναι η εξής:

Ο συνομιλητής μου στο ραδιοσταθμό FOCUS Γιώργος Μύρτσος με ρώτησε εάν θα γίνει αναδιάρθρωση και στην Super League με αύξηση των ομάδων σε 16.

Του απάντησα ρητώς ότι δεν γνωρίζω τίποτα, παρά μόνο ότι η προσωπική μου σχέση μου απέστειλε μήνυμα την ανάρτηση του METROSPORT που ανέφερε ότι θα αυξηθούν οι ομάδες σε 16 και εγώ της απάντησα μακάρι, γιατί ήταν αδύνατον να επικοινωνήσω μαζί της δια ζώσης , αφού εκείνη την στιγμή ήμουν μέσα στην 19η Τακτική Ανακριτή Αθηνών στην απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη.

Με τον κ. Αυγενάκη ουδέποτε έχω ανταλλάξει μηνύματα, δεν γνωρίζω το κινητό του και ότι θέλω να συζητήσω μαζί του, τον επισκέπτομαι και μιλάω απευθείας.

Ουδέποτε έχει γίνει συζήτηση μεταξύ μας για την αναδιάρθρωση στην Super League.

Θα ζητήσω από τον σταθμό FOCUS να δημοσιοποιήσει ακριβώς την απομαγνητοφώνηση της συνομιλίας με τον Γιώργο Μύρτσο.

2. Πληροφορήθηκα ότι ο υπάλληλος των 250 μετόχων της Πύδνα Κίτρους, η οποία πουλήθηκε σε latin ιδιοκτήτες, αλλά τον Δουβίκα τον πουλάει ο υπάλληλος, για άλλη μία φορά και για να τον προσέξουν, αφού όταν δεν αναφέρετε σε μένα και την ΑΕΛ κανείς δεν του δίνει σημασία, εκτός και αν κάνει εκπομπή που συμπαρουσιάζει με τον Θωμαίδη και κάνει ανάλυση για το ποια παιχνίδια είναι στημένα, είμαι βέβαιος ότι αυτό το έκανε σε συνεννόηση με τον Θωμαΐδη, έκανε μία δήλωση κατόπιν εντολής των latin ιδιοκτητών της Πύδνα Κίτρους, η οποία εμένα προσωπικά και στην ΑΕΛ είναι αδιάφορη.

Είναι αδιάφορη, γιατί καμία σημασία δεν έχει για μένα και για τον τρόπο που έχω αντιληφθεί το ποδόσφαιρο, η παρουσία της ΑΕΛ μέσω της αναδιάρθρωσης.

Εγώ προσωπικά και οι οπαδοί μας, έχουμε μάθει να κερδίζουμε μόνο μέσα τους αγωνιστικούς χώρους και δεν έχουμε ζητήσει χάρη ποτέ από κανένα.

Θέλουμε η ομάδα μας να είναι στην Super League γιατί εκεί είναι η θέση της, παρά το ότι πάρα πολλά χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί σε κατώτερες κατηγορίες και θα το πετύχουμε στους επόμενους 11 αγώνες, αλλά ότι και να γίνει στο τέλος για μας θα είναι το ίδιο, αφού είμαστε μία ομάδα οργανωμένη με γερές βάσεις, με 35 δικούς της παίκτες με συμβόλαια για τα επόμενα χρόνια, με αδειοδότηση Ευρώπης, με τέλεια προπονητικό κέντρο και γήπεδο, με δύο πούλμαν, με δικό της ραδιόφωνο, με μπουτίκ και με σίγουρα εγγυημένο το αγωνιστικό της και το οικονομικό της μέλλον για τα επόμενα χρόνια.

Υ.Γ. Φανταστείτε ένα πρωτάθλημα την επόμενη χρονιά με την ΑΕΛ στην Super League 2 και στην Supe rLeague 1 την Πύδνα Κίτρους, με τους χιλιάδες οπαδούς και τους latin ιδιοκτήτες, πόσο ωραίο και απρόβλεπτο θα είναι.

Ευτυχώς θα αυξηθεί ο μέσος όρος των εισιτηρίων, αλλά θα μας λείψει ο υπάλληλος που θα ασχοληθεί με το λειτούργημά του.

3. Ο κ. Κούγιας έκανε δεκτές τις παραιτήσεις των κ.κ. Κατσάρα, Λαυδαριά και Πουλαράκη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ