Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 2-1

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 2-1

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στη Ριζούπολη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενώ οι Κρητικοί που ηττήθηκαν για όγδοο σερί ματς, κινδυνεύουν να βρεθούν στην προτελευταία θέση.

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ εκμεταλλευόμενος και το μεγάλο λάθος του Σωτηρίου και ξέφυγε από τις επικίνδυνες θέσεις. Αντίθετα, κατήφορος δίχως τέλος για τους Κρητικούς που ηττήθηκαν για όγδοο σερί ματς στο πρωτάθλημα και κινδυνεύουν να βρεθούν ακόμη και στην προτελευταία θέση.

Στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς, ο Απόλλων κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Σλίβκα έκανε το σουτ, ο Σωτηρίου απέκρουσε αλλά ο Ντάουντα πήρε το ριμπάουντ και έκανε εύκολα το 1-0 για την ομάδα του στο 18΄. Ο ΟΦΗ ήταν κινητικός επιθετικά και έψαξε την ισοφάριση την οποία βρήκε εννιά λεπτά αργότερα. Ο Ουές έκανε τη σέντρα και ο Στάρτζεον με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Ο Βέρχουλστ με δύο μεγάλες επεμβάσεις σε σουτ των Σολίς και Στάικου κράτησε το 1-1 στο ημίχρονο.

Ο Στάρτζεον στο 61′ είχε μια καλή ευκαιρία για να βάλει μπροστά τον ΟΦΗ ενώ δύο λεπτά μετά ούτε ο Στάικος κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα στο 69′ ο Στάρτζεον έφυγε τετ α τετ με τον Βέρχουλστ αλλά αντί να τελειώσει μόνος του τη φάση, προτίμησε να δώσει πάσα για τον Σολίς που ήταν οφσάιντ.

Στο 80′ ο Βέρχουλστ είπε «όχι» στον Στάικο και πάλι και αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή, ήρθε η τιμωρία. Από κόρνερ ύστερα από μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα, ο Σωτηρίου έδιωξε πάνω σε αντίπαλο και ο Ιωαννίδης σε κενή εστία πλάσαρε για το 2-1. Το γκολ ελέγχθηκε και από το VAR και μέτρησε κανονικά με τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη και τον ΟΦΗ να βυθίζεται ακόμη πιο πολύ.

Απόλλων Σμύρνης (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ(88′ Λαγός), Μπεντινέλι(46′ Χουχούμης), Σλίβκα, Φερνάντεθ(73′ Τσαλμπούρης), Τσιλούλης(32′ Φατιόν), Ντάουντα(73′ Ιωαννίδης)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Διαμαντής, Ουές, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Στάρτζεον, Ντε Γκουζμάν, Μεγιάδο, Στάικος(88′ Σόουζα), Γρίβας, Σολίς(77′ Σαρδινέρο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ