Τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση με ψυχολόγο

Τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση με ψυχολόγο

Οι νεαροί ερυθρόλευκοι έλαβαν ακόμα ένα σημαντικό εφόδιο για την εξέλιξη τους.

Τηλεδιάσκεψη με τον ψυχολόγο Γιάννη Ζαρώτη είχαν οι παίκτες των υποδομών του Ολυμπιακού.

Τα θέματα για τα οποία συζήτησαν οι ομάδες των Κ11,Κ12,Κ13 και Κ14 ήταν η διαχείριση του χρόνου, ενώ οι Κ16, Κ17 και Κ19 γιά την διαδικασία ανατροφοδότησης στο πλαίσιο της ακαδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συναντήσεις με τον ψυχολόγο της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Ζαρώτη, περιελάμβανε το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Κ11, Κ12, Κ13 και Κ14 συμμετείχαν σε συναντήσεις με θέμα τη διαχείριση του χρόνου, τόσο στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο όσο και γενικά. Ορισμός της έννοιας διαχείρισης του χρόνου, καθορισμός προτεραιοτήτων και δημιουργία πλάνου που μπορεί να ακολουθήσει ένας ποδοσφαιριστής στις ηλικίες αυτές στην καθημερινότητά του. Συνδυάζοντας πάντα σχολείο και ποδόσφαιρο και ορίζοντας το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα χρησιμοποιήσει τις οθόνες για την ψυχαγωγία του, σε συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Οι ομάδες Κ16, Κ17 και Κ19 με την παρουσία των προπονητών τους, ασχολήθηκαν με τη διαδικασία της ανατροφοδότησης στο πλαίσιο της Ακαδημίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προσπάθεια που γίνεται να έχουν οι ποδοσφαιριστές μια ξεκάθαρη και όσο το δυνατόν πιο «αληθινή» εικόνα για τον εαυτό τους.

Καλλιεργούμε στην Ακαδημία την Ανατροφοδότηση ως παράγοντα που θα βοηθήσει στην περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη των παιδιών-ποδοσφαιριστών, σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και υποστήριξης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ