ΠΑΟΚ : Δίνει ευκαιρίες ο Γκαρσία με Λαμία

ΠΑΟΚ : Δίνει ευκαιρίες ο Γκαρσία με Λαμία

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει ευκαιρίες στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία σε παίκτες του ΠΑΟΚ που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει δεδομένη απογοήτευση και προβληματισμός για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο για τη Superleague, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προσπαθεί να φτιάξει και πάλι την ψυχολογία των παικτών του, αρχής γενομένης από το ματς με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κλειδώσει την παρουσία του στην τετράδα του Κυπέλλου, ενώ σκοπός των ασπρόμαυρων είναι και μια καλή εμφάνιση που θα ξαναφέρει χαμόγελα στην ομάδα. Ο Γκαρσία αναμένεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς και ξεκουράζοντας βασικούς παίκτες.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός συνεχίζει βέβαια να μην υπολογίζει τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος είναι τραυματίας και δύσκολα θα προλάβει και το ντέρμπι με τον Άρη την ερχόμενη Κυριακή. Από εκεί και πέρα, επιστρέφουν οι Ίνγκασον και Σβαμπ που δεν αγωνίστηκαν λόγω καρτών στην Τρίπολη και θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τον Άρη, ενώ όσον αφορά το ματς με τη Λαμία ο Γκαρσία θα δώσει χρόνο και σε αρκετά παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ