Οι «χυλόπιτες» του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ και ο… Λουτσέσκου

Οι «χυλόπιτες» του Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ και ο… Λουτσέσκου

Το συμβόλαιο που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, η επιθυμία του ΠΑΟΚ αλλά και τα σενάρια για επανένωση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ένας από τους πλέον σημαντικούς παίκτες του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το νταμπλ το 2019 και παραμένει ακόμη στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός μέσος με τα πάνω και τα κάτω του, με τα προβλήματα τραυματισμού που κατά καιρούς βγάζει, είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Δικέφαλο.

Ειδικά από τον καιρό της αποψίλωσης του ρόστερ ελέω FFP, ο 31χρονος άσος ήταν μία από τις λίγες σταθερές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως προπονητή. Το συμβόλαιό του όμως φτάνει στο τέλος του το προσεχές καλοκαίρι όπου θα έχει συμπληρώσει πλέον τέσσερα χρόνια στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει αλλά…

Επιθυμία του ΠΑΟΚ είναι να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό γιατί όσες φορές τέθηκε από την ομάδα το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου, το θέμα δεν προχώρησε. Ο Καντουρί λαμβάνει περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το τρέχον συμβόλαιο και είναι προφανές ότι στα πλαίσια της νέας οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί ο σύλλογος, η νέα πρόταση του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει και γενναία μείωση αποδοχών.

Κάπου εκεί φαίνεται πως κολλάει και ο παίκτης αφού και στην τελευταία προσέγγιση από τον ΠΑΟΚ, στα τέλη του προηγούμενου έτους, η κουβέντα έμεινε στον «αέρα» χωρίς να υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη. Θετική ή αρνητική. Βέβαια εδώ και δύο μήνες ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί και η αλήθεια είναι πως όπως φαίνεται δεν θα δυσκολευτεί και πολύ.

Η ζήτηση από το εξωτερικό και ο Λουτσέσκου

Το ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας όπου τον ξέρουν από τη θητεία του σε Μπρέσια, Νάπολι, Τορίνο κι Έμπολι είναι γνωστό ενώ η Πάρμα συγκεκριμένα, έχει χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει με τη μεταγραφή τελικά να μην προχωρά. Ενδιαφέρον είχε δείξει για την περίπτωσή του και ένας παλιός του γνώριμος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία ήθελε τον Ελ Καντουρί στην Αλ Χιλάλ από την οποία βέβαια εδώ και λίγο καιρό έχει αποχωρήσει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ όμως από τη Ρουμανία και την Τουρκία, ο Ρουμάνος είναι με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε και θέλει μαζί του και τον Μαροκινό χαφ.

Για τη Φενέρ βέβαια δεν θα είναι και κάτι τρομερό να καλύψει τις απαιτήσεις του και μένει πλέον να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις, με τις δύο υποθέσεις (Λουτσέσκου – Ελ Καντουρί) να φαίνεται πως συνδέονται μεταξύ τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ