ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 τον Βόλο, εκτός έδρας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Μετά από τη μεγάλη πρόκριση που πήρε ο Ολυμπιακός στους «16» του Europa League, επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζει απόψε στις 19:30 το Βόλο, εκτός έδρας. Ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, για την εκτός έδρας αναμέτρηση πήρε στην αποστολή του συνολικά 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός πλάνων έμειναν οι τραυματίας Μάριος Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και τον Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Την αποστολή αποτελούν οι Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπρούμα: «Όλοι όταν παίζουν με εμάς θέλουν να δείξουν την αξία τους»

Ο Μπρούμα ήταν αυτός ο οποίος μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, για τον αγώνα στο Βόλο. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε αρχικά για την Ευρώπη, τονίζοντας: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα για την πρόκριση. Όντως ήταν απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά εγώ θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα, στην οποία είμαι τώρα. Για εμένα ήταν πολύ ευχάριστο που περάσαμε, αλλά πάνω από όλα, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, αυτά που έρχονται. Είναι όλα πολύ σοβαρά. Σίγουρα θα είναι καλά τα παιχνίδια με την Άρσεναλ. Και για τις δύο ομάδες, όμως. Και η Άρσεναλ είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός. Είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, οπότε σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον, αυτά τα δύο παιχνίδια. Γιατί μπορούμε να κάνουμε κάτι και οι δύο ομάδες. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο».

Αναφορικά με τον αγώνα στο Βόλο, είπε: «Ο Βόλος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Όλες οι ομάδες, όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό, θέλουν να δείξουν ότι αξίζουν. Εμείς το γνωρίζουμε αυτό. Και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Να ξέρουμε ότι πηγαίνουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι πρέπει να κερδίσουμε. Να μην χάσουμε άλλους βαθμούς, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια. Να προχωρήσουμε και να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαι καλά. Νιώθω καλά. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια. Εάν έχω την ευκαιρία να συμμετέχω, σε αυτά τα παιχνίδια, θα δώσω τα πάντα για την ομάδα. Και ο Ολυμπιακός είναι σε καλή στιγμή, αλλά και εγώ. Αν έχω την ευκαιρία να παίξω, θα δώσω τα πάντα».

ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ